У Києві чоловік приспав товариша по чарці та обікрав його

Чоловікові який пограбував свого товариша по чарці загрожує до 6 років в'язниці

У столиці чоловік підлив свого знайомого в алкоголь заколисливу речовину та обікрав його. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

"До чергової частини відділу поліції на станціях залізничного транспорту звернулися лікарі швидкої медичної допомоги та повідомили, що на території вокзалу лежить чоловік в несвідомому стані. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції ", - йдеться в повідомленні.

Начальник відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП в Києві Андрій Степанов розповів, що чоловік познайомився з компанією перехожих біля кафе після чого вирішив разом з ними випити.

"Коли потерпілий в лікарні прийшов до тями, то виявив, що пропали його особисті речі. Також чоловік згадав, що перед цим біля входу в столичний вокзал він вживав алкоголь зі знайомим. Оперативні співробітники поліції в ході відпрацювання території вокзалу встановили та затримали порушника. Це 40-річний житель Хмельницької області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини ", - розповів Степанов

Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. За ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі" розповіли про українку, яка разом з азербайджанцем усипляла людей клофеліном і грабувала їх в Гідропарку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися