Під Києвом співмешканець облив жінку бензином та підпалив (ФОТО)

Рятувальниками ДСНС було надано допомогу потерпілій

В Ірпені Київської області потерпілій, яку облили бензином і підпалили, надали допомогу рятувальники. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

О 17:46 22 січня до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про вибух за адресою місто Ірпінь, вулиця Троїцька. До місця події було направлено рятувальну групу з 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ірпінь.

Прибувши на місце, рятувальники виявили у приватному будинку жінку, яку облив бензином і підпалив її співмешканець. Подальшого загоряння у приміщенні рятувальники не виявили.

Рятувальники надали допомогу потерпілій 1956 року народження і на ношах транспортували її до карети швидкої допомоги. Жінку направили до клінічної лікарні № 2 у Києві. Причина події наразі з'ясовується.

Нагадуємо, що у Києві чоловік підпалив каністру з бензином у власній квартирі. Пожежа сталася у багатоповерховому будинку на вулиці Степана Олійника у Києві. Займання почалося через те, що чоловік підпалив свою квартиру за допомогою мастильних матеріалів.

Також "Коментарі" писали, що у Києві спалахнула пожежа у квартирі. За даними рятувальників, пожежа виникла на кухні однієї з квартир на другому поверсі п'ятиповерхового будинку, де загорілася кухонна витяжка. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, і пожежна бригада негайно приступила до гасіння пожежі та евакуації мешканців верхніх поверхів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися