Під Києвом виявили ручний протитанковий гранатомет на бойовому взводі (ФОТО)

Саперами ДФТГ поблизу селища Бабинці був виявлений небезпечний предмет

Поблизу селища Бабинці в Київській області знайшли ручний протитанковий гранатомет. Сапери ДФТГ виявили небезпечний предмет, що знаходився на бойовому взводі. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

Як повідомляється, під час деокупації територій на цьому напрямку, біля селища Бабинці велися бої з російськими загарбниками. Тому, повернувшись додому, власник земель сільськогосподарського призначення звернувся до Добровольчого формування Бучанської територіальної громади №1 з проханням перевірити господарство на наявність вибухонебезпечних предметів у межах його території.

Під час перевірки сапери добровольчого формування виявили небезпечний предмет - ручний протитанковий гранатомет, що знаходився на бойовому взводі. Відповідно до протоколу, було викликано Національну поліцію та саперів ДСНС.

Ручний протитанковий гранатомет успішно знешкодили.

Нагадуємо, що у Києві чоловік знайшов артилерійські снаряди під час прогулянки з собакою. Мешканець столиці під час прогулянки з собакою знайшов артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Прибувши на місце, столичні патрульні негайно загородили місце знахідки та викликали вибухотехніків. Експерти підтвердили, що знайдені предмети дійсно є артилерійськими снарядами калібрів 76 мм і 105 мм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися