До навчальних закладів Київщини надійшло тривожне повідомлення від терористів

На електронну пошту Управління освіти надійшов тривожний лист

Броварські школярі вимушені покинути приміщення навчальних закладів через тривожне повідомлення від ймовірних терористів. У листах від правопорушників, йдеться про стрілянину, заплановану в навчальних закладах Київської області. Про це повідомила начальник Управління освіти та науки Оксана Мельник, передає "Громадський ревізор. Бровари".

Повідомляється, що на електронну пошту Управління освіти надійшов лист про те, що невідомий "випускник психлікарні, а тепер учасник терористичного угрупування ІГІЛ" планує відкрити стрілянину по школярах. Такі ж повідомлення отримали навчальні заклади у Білій Церкві та Бучі. Саме тому, о 12:45 навчання у броварських ліцеях буде припинено.

Нагадуємо, що обурений відключеннями світла киянин двічі "мінував" Офіс президента. Обвинувальний акт відносно киянина за фактами завідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в урядовій будівлі скерувала до суду Печерська окружна прокуратура Києва.

Слідство встановило, що 51-річний киянин здійснив два дзвінки на спецлінію "102" про замінування будівлі Офісу президента України у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися