У відселеному будинку в Києві сталася пожежа (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві сталася пожежа в житловому будинку, звідки відселили мешканців. Про пожежу розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, в Подільському районі Києва сьогодні, 23 січня, сталася пожежа в двоповерховому житловому будинку на вулиці Боричів Тік, 1. Загорілася квартира на першому поверсі.

Пожежу на площі 20 квадратних метрів гасили одинадцять рятувальників. Загасити вогонь повністю вдалося за пів години. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі з'ясовують правоохоронці.

Напередодні у Києві сталася масштабна пожежа в багатоквартирному житловому будинку, звідки мали відселити мешканців. В Шевченківському районі столиці горів чотирьохповерховий будинок на вулиці Гоголівській, 7. Загорілася квартира на другому поверсі. Пожежу на площі 150 квадратних метрів гасили два десятки рятувальників. З палаючого будинку вивели на свіже повітря чоловіка. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві вщент згоріли кілька торгових кіосків в Шевченківському районі столиці. Сталася пожежа на вулиці Іллєнка, 1. Поблизу станції метро "Лук’янівська" загорівся один з кіосків з продажу кави. Вогонь розповсюдився на поруч розташований кіоск з продажу шаурми. Внаслідок пожежі два торгових кіоски згоріли вщент та вогнем частково пошкоджено один з кіосків, що розташований поруч. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися