В центрі Києва вантажівка протаранила п’ять легкових автівок (ФОТО)

Стали відомі подробиці ДТП

В Печерському районі Києва сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Подробиці ДТП за участю шести автомобілів розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, автопригода сталася на вулиці Лютеранській. Водій вантажівки FAW вдарив п’ять припаркованих автомобілів. В аварії отримали ушкодження автомобілі Honda, Peugeot, Subaru, Mercedes-Benz та Hyundai.

Патрульним 51-річний винуватець ДТП пояснив, що не впорався з керуванням через несправну гальмівну систему. В аварії ніхто не постраждав. На водія вантажного автомобілю склали адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП.

Нагадаємо, в Ірпені в мікрорайоні Романівка поруч із легендарним зруйнованим під час наступу російських окупантів на Київ мостом будують нову переправу. Саме через зруйнований Романівський міст торік проводили евакуацію населення Приірпіння під час активних бойових дій в Київській області. Зараз тут триває будівництво нової переправи. На місці старого мосту планують створити меморіальний комплекс. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дегтярівському шляхопроводі запровадили тимчасову схему руху транспорту. Проїзд шляхопроводом можливий в обидва напрямки по першій смузі. Виконаний комплекс протиаварійних робіт — це, фактично, підготовка до масштабної реконструкції розв'язки. Оприлюднено тимчасову схему руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися