Під Києвом п'яний чоловік вилетів в кювет, а потім заснув на місці ДТП

На Київщині затримано зловмисника за опір правоохоронцям

У Київській області чоловік з'їхав на автомобілі в кювет і заснув на місці автопригоди. Потім зловмисник був затриманий за опір правоохоронцям. Поки інспектори оформляли ДТП, 39-річний водій напав на поліцейських і пошкодив форменний одяг. Про це повідомляє поліція Київської області, передає ТСН.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції патрулювали дорогу Лук'янівка-Станишівка, коли виявили легковий автомобіль у кюветі та водія, який спав поруч з машиною. Поки інспектори займалися оформленням ДТП, 39-річний водій напав на правоохоронців та пошкодив форму. З'ясувалося, що правопорушник був у стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці затримали порушника за опір патрульним.

Раніше "Коментарі" писали, що п'яний чоловік під Києвом запевняв, що його побили поліцейські. Прибувши на місце, інспектори виявили заявника у стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловік поводився зухвало і використовував ненормативну лексику. На місці події також були присутні місцеві жителі, які підтвердили, що чоловік дійсно розмовляв з іншим екіпажем поліції. Однак ніхто зі свідків не бачив бійки, криків чи погроз.

Під Києвом легковик вилетів в кювет: з авто дістали загиблих. У Київській області рятувальні служби деблокували двох загиблих і одну травмовану людину з понівеченого в дорожньо-транспортній пригоді автомобіля.

Читайте также