У Києві горіла адмінбудівля: на місці працювали два десятки вогнеборців

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в адмінбудівлі

Столичні пожежники загасили пожежу в адміністративній будівлі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

О 6:24 26 січня до Служби порятунку 101 надійшов виклик на пожежу в двоповерховій адмінбудівлі на проспекті Червоної Калини в Деснянському районі Києва.

На місце події негайно прибули рятувальники 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце, вогнеборці виявили, що в приміщенні на другому поверсі виникла пожежа.

О 6:54 ранку пожежники локалізували вогонь на території площею 20 квадратних метрів і ліквідували пожежу о 7:06 ранку. До ліквідації загоряння було залучено п'ять одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 вогнеборців.

Причина пожежі наразі з'ясовується. Постраждалих немає.

Нагадуємо, що у центрі Києві сталася масштабна пожежа на СТО. Станція технічного обслуговування горіла в Печерському районі Києва на вулиці Чеській.

Загорілось одноповерхове приміщення станції технічного обслуговування, де зберігалась літня гума від автомобілів клієнтів. Пожежу на площі 70 квадратних метрів гасили майже два десятки пожежників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися