Стали відомі наслідки нічної атаки дронів-камікадзе на Київщині (ФОТО)

В регіоні пошкоджені та зруйновані житлові будинки

На Київщині внаслідок нічної атаки безпілотників типу "Шахід" пошкоджені та зруйновані житлові будинки. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, під час нічної атаки дронів правоохоронці регіону отримали 38 повідомлень про проліт ворожих безпілотників. Частину "шахідів" вдалося збити силам Протиповітряної оборони України, водночас поліцейські фіксують пошкодження цивільної інфраструктури через влучання ворожих снарядів.

"Внаслідок атаки пошкоджено п’ять житлових будинків та ще сім об’єктів та споруд. Постраждало також понад 40 автомобілів. На щастя, потерпілих немає. Працівники поліції проводять огляд місця події та фіксують результати ворожих обстрілів", — розповів Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час потужного ракетного обстрілу Києва є постраждалі та загиблі. У Києві та Київській області вже кілька годин триває повітряна тривога. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що під час повітряної тривоги вибухи пролунали в Дніпровському районі Києва. В Голосіївському районі Києва внаслідок влучання ракети в нежитлову забудову є інформація про одного загиблого і двох поранених. Відомо, що загинув 55-річний чоловік. Постраждалих госпіталізували медики. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що російські окупанти випустили в напрямку Києва щонайменше 15 крилатих ракет.

Цієї ночі Київ також зазнав чергового повітряного нападу. Російські окупанти атакували столицю кількома десятками безпілотників-камікадзе. В повітряному просторі українські військові збили близько 15 бойових ворожих дронів-шахідів. Обійшлося без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури.

Нагадаємо, Київ виключили з зони можливих бойових дій. Таке рішення влади викликало багато запитань, заявив секретар Національної спілки журналістів України Сергій Лямець, передають "Коментарі". На його думку, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук "зіграла на руку забудовникам", і це рішення — "яскравий факт для розслідування НАБУ".

Читайте також, що уламки збитих російських ракет знайшли в кількох районах Київщини. Є влучання в енергетичний об'єкт та пошкоджені житлові будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися