У Києві сталася пожежа в багатоповерхівці: подробиці (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Шевченківському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у четвер, 26 січня, горіла багатоповерхівка на вулиці Ризькій, 14. На сходовій клітині шостого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку загорілось сміття. Один з мешканців постраждав, коли намагався самостійно загасити пожежу, проте йому це не вдалося. Чоловіка оглянули медики та надали медичну допомогу на місці. Вогонь загасили менш ніж за пів години. Причина пожежі встановлюється.

Окрім того, в цей ж день у Києві сталася масштабна пожежа на станції технічного обслуговування. СТО горіла в Печерському районі столиці на вулиці Чеській. Загорілось одноповерхове приміщення, де зберігалась літня гума від автомобілів клієнтів. Пожежу на площі 70 квадратних метрів гасили майже два десятки пожежників. 

Нагадаємо, у Києві вщент згоріли кілька торгових кіосків в Шевченківському районі столиці. Сталася пожежа на вулиці Іллєнка, 1. Поблизу станції метро "Лук’янівська" загорівся один з кіосків з продажу кави. Вогонь розповсюдився на поруч розташований кіоск з продажу шаурми. Внаслідок пожежі два торгових кіоски згоріли вщент та вогнем частково пошкоджено один з кіосків, що розташований поруч. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Читайте також, що генератор став причиною пожежі в приватному будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися