У Київській області лунають вибухи: що відомо

Про що попередили мешканців

У Києві та в Київській області через планові роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів лунатимуть гучні вибухи. Про це мешканців столиці та регіону попередили в Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"У Бучанському районі – можливо буде чутно звуки вибухів. Сьогодні, 27 січня, біля одного з населених пунктів району відбуватиметься ліквідація вибухонебезпечних предметів. Зберігаймо спокій – це планові роботи" — йдеться в повідомленні Київської ОВА. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час потужного ракетного обстрілу Києва є постраждалі та загиблі. У Києві та Київській області 26 січня кілька годин тривала повітряна тривога. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що під час повітряної тривоги вибухи пролунали в Дніпровському районі Києва. В Голосіївському районі Києва внаслідок влучання ракети в нежитлову забудову є інформація про одного загиблого і двох поранених. Відомо, що загинув 55-річний чоловік. Постраждалих госпіталізували медики. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що російські окупанти випустили в напрямку Києва щонайменше 15 крилатих ракет.

Нагадаємо, Київ виключили з зони можливих бойових дій. Таке рішення влади викликало багато запитань, заявив секретар Національної спілки журналістів України Сергій Лямець, передають "Коментарі". На його думку, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук "зіграла на руку забудовникам", і це рішення — "яскравий факт для розслідування НАБУ".

Читайте також, що уламки збитих російських ракет знайшли в кількох районах Київщини. Є влучання в енергетичний об'єкт.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8134


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися