П'яна жінка-водій намагалася втекти від поліції на трасі Київ — Харків (ФОТО)

Що відомо про поліцейські перегони

На автомобільній трасі Київ — Харків поліцейським довелося ганятися за п’яною жінкою водієм. Про інцидент розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними відомства, на трасі Київ — Харків патрульні інспектори помітили автомобіль Mercedes, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Поліцейські подали сигнал про зупинку, однак керманичка навпаки збільшила швидкість та поїхала далі. Правоохоронці рушили за нею.

На трасі автомобіль звернув в напрямку села Ничипорівка, де керманичка не впоралась з керуванням та з‘їхала на узбіччя. Патрульні під’їхали до автомобіля та під час спілкування з керманичкою виявили у неї явні ознаки наркотичного сп‘яніння. Окрім того, з’ясувалося, що жінка не має посвідчення водія. На порушницю склали низку адміністративних протоколів та відсторонили жінку від керування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Нагадаємо, в Деснянському районі Києва сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. На житловому масиві Троєщина на проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ. Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Дивіться також фото і відео, як в одному з ТРЦ Києва під час повітряної тривоги запуск генератора налякав киян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися