На Троєщині сталася смертельна ДТП: подробиці

Що відомо про аварію

В Деснянському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув чоловік. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

За даними правоохоронців, смертельна аварія трапилась сьогодні, 25 січня, на житловому масиві Троєщина. На проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot, виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ.

Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Медики, які прибули згодом, констатували смерть 56-річного чоловіка. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Окрім того, днями в Печерському районі Києва сталася масштабна ДТП за участю шести автомобілів. На вулиці Лютеранській водій вантажівки FAW вдарив п’ять припаркованих автомобілів. Патрульним 51-річний винуватець аварії пояснив, що не впорався з керуванням через несправну гальмівну систему. 

Нагадаємо, у Києві вщент згоріли кілька торгових кіосків в Шевченківському районі столиці. Сталася пожежа на вулиці Іллєнка, 1. Поблизу станції метро "Лук’янівська" загорівся один з кіосків з продажу кави. Вогонь розповсюдився на поруч розташований кіоск з продажу шаурми. Внаслідок пожежі два торгових кіоски згоріли вщент та вогнем частково пошкоджено один з кіосків, що розташований поруч. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Дивіться також фото і відео, як в одному з ТРЦ Києва під час повітряної тривоги запуск генератора налякав киян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися