У Києві вогнеборці запобігли вибуху на місці пожежі

Під час гасіння пожежі у приватному будинку врятовано людину

У Києві сталася пожежа в приватному будинку, під час гасіння загоряння врятовано людину. Потерпілого госпіталізували до лікарні з опіками та отруєнням чадним газом. Також із помешкання було вилучено кисневий балон. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

О 7:54 30 січня до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на провулку Серпуховському у Голосіївському районі столиці.

На місце події негайно вирушили вогнеборці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що в одноповерховому цегляному приватному будинку виникла пожежа.

Під час гасіння пожежі було врятовано чоловіка, якого передали медикам. Постраждалий, 1975 року народження, був госпіталізований до лікарні з опіками та отруєнням чадним газом. Також із помешкання було вилучено кисневий балон, щоб запобігти вибуху. О 8:24 пожежу було локалізовано на площі 70 кв. м та ліквідовано о 8:42.

До гасіння пожежі було залучено три одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 13 вогнеборців особового складу. Причина пожежі наразі з'ясовується.

У Києві горіла адмінбудівля: на місці працювали два десятки вогнеборців. 26 січня до Служби порятунку 101 надійшов виклик на пожежу в двоповерховій адмінбудівлі на проспекті Червоної Калини в Деснянському районі Києва. До ліквідації загоряння було залучено п'ять одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 вогнеборців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися