Під Києвом чоловік загинув під колесами авто: особа встановлюється

Поліція просить громадян допомогти встановити особу загиблого

Поліція Київської області встановлює особу пішохода, якого насмерть збив автомобіль у Бородянці. Поліція Київщини повідомила про інцидент та опублікувала прикмети постраждалого з проханням допомогти встановити його особу.

Близько 19:00 27 січня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від очевидця про те, що біля залізничного вокзалу у Бородянці Київської області автомобіль збив людину.

Як з'ясували поліцейські на місці події, 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Škoda, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу на неосвітленій ділянці поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Поліція Києва звертається до громадян з проханням допомогти встановити особу загиблого.

Прикмети загиблого: чоловік, на вигляд - віком 50 років, худорлявої статури.

Одяг: коричневі брюки, синя куртка, чорні гумові калоші. 

Поліція закликає негайно повідомляти на спецлінію 102, якщо ви володієте будь-якою інформацією про цю особу.

Нагадуємо, що під Броварами сталася низка аварій через "острівці безпеки", розташовані поруч них ями та відсутність попереджувальних знаків. Ці острівці стали відомі серед місцевих мешканців як "острівці смерті" через велику кількість нещасних автопригод.

Також "Коментарі" повідомляли, що у Броварському районі Київської області водій Opel Vectra не впорався з керуванням та врізався в дерево. Внаслідок ДТП водія легковика затисло в пошкодженій конструкції транспортного засобу. Команда рятувальників за допомогою спецінструменту деблокувала водія з пошкодженого легковика.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися