Під Києвом тракторист підірвався на російській протитанковій міні

Під час виконання польових робіт тракторист натрапив на ворожу протитанкову міну

47-річний тракторист підірвався на російській протитанковій міні під час роботи в полі біля селища Макарів Київської області. Про це повідомив Андрій Нєбитов, очільник поліції Київської області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що працівник натрапив на ворожу протитанкову міну поблизу Макарова під час виконання польових робіт. Чоловік працював на території, де раніше велися бойові дії.

Вибух завдав серйозних пошкоджень техніці, але, на щастя, водій трактора вижив і не отримав серйозних поранень. Раніше ця територія була полем бою, тож Андрій Нєбитов закликає громадян, зокрема мешканців деокупованих територій Київської області, телефонувати на спецлінію 102 у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Нагадуємо, що житель столиці під час прогулянки з собакою знайшов артилерійські снаряди часів Другої світової війни. Прибувши на місце, патрульні негайно загородили місце знахідки та викликали вибухотехніків. Експерти підтвердили, що знайдені предмети є артилерійськими снарядами калібрів 76 мм і 105 мм.

Читайте также