На трасі Київ — Чоп через ДТП ускладнений рух транспорту

Про що варто знати водіям

На трасі міжнародного значення Київ — Чоп через дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими ускладнений рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася близько 12-ї години на 235-му км автодороги Київ — Чоп, рух транспорту в напрямку міста Рівне ускладнений", — йдеться в повідомленні.

Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці аварії працюють слідчі по ДТП. Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Подробиць аварії поки що немає, однак на фото видно, що розбилися кілька автівок.

Нагадаємо, у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з’ясовують обставини ДТП за участю карети швидкої медичної допомоги. Водій легковика не надав перевагу в русі кареті швидкої, яка рухалась із увімкненими проблисковими маячками на червоний сигнал світлофору. Внаслідок зіткнення спецтранспорт перекинувся. Постраждав водій екстреної медичної допомоги. Дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Миру у Дніпровському районі Києва. Особу, транспортування якої здійснювала карета швидкої, негайно передали медикам, які приїхали на виклик.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися