У Києві викрили банду сутенерів

Зловмисники промишляли сутенерством в Дарницькому районі Києва

Столичні правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося звідництвом. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Так, п'ятеро зловмисників промишляли сутенерством на території Дарницького району. Нелегальний бізнес організувала подружня пара. Сам "процес" проходив на знімних квартирах. Ще двоє членів угруповання вели адміністративну діяльність і відповідали на телефонні замовлення клієнтів.

Ще одна чоловік в злочинній організації займався рекламою, яку розміщував на відповідних тематичних сайтах. Там вони знаходили жінок, які погоджувалися на заняття проституцією. За побачення шанувальники платного кохання викладали до двух з половиною тисяч гривень за годину послуг. Ескортниці віддавали частину доходу організаторам.

У разі доведення їхньої вини суд може відправити "бізнесменів" до в'язниці на термін від 5 до 10 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава комітету з соціального захисту при Верховній Раді і член фракції "Слуга народу" Галина Третьякова заявила, що в Україні необхідно вивести з тіні платні сексуальні послуги і розглянути можливості для ЛГБТ-спільноти на рівні держави. Так, за словами Третьякової, проституція невикорінна як вид послуг і проблема держави в тому, що весь дохід від попиту обходить державну казну на захист і соцзабезпечення її працівників. "Це одна з найстаріших, як кажуть, професій ... Вона є, була і буде. А ті, хто її організовують, так звані сутенери, працюють і отримують прибуток в" чорній "частині спектра економіки", - зазначила політик. При цьому Третьякова зазначила, що легалізація і висвітлення цієї галузі послуг знизить відсоток морального приниження жінок, які з тих чи інших причин вибирають таке ремесло, а також ймовірність работоргівлі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися