У Київській області вогонь повністю знищив житловий будинок

Причина пожежі встановлюється

У Київській області внаслідок пожежі вогнем знищено житловий будинок. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Київській області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що 10 лютого о 05:49 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Шкільна в селі Рудня-Тальська Іванківської територіальної громади.

На місце події було направлено рятувальників 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків. По прибуттю рятувальниками було встановлено, що горить житловий будинок по всій площі.

Пожежу локалізували 06:32 та повністю ліквідували о 06:55. На місці пожежі працювало семеро чоловік особового складу та дві одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що у Києві затримала зловмисника, який погрожував підірвати свою квартиру ручною гранатою. Під час невідкладного обшуку вдома у чоловіка слідчі вилучили гранату та курильний пристрій для марихуани.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Шевченківському районі Києва зіткнулися легковик і автомобіль швидкої допомоги. Внаслідок аварії постраждали шестеро людей, серед них малолітня дитина.

Читайте также