На Гідропарку у Києві сталася масштабна пожежа (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

На столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. Подробиці розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у Дніпровському районі Києва сталася масштабна пожежа на острові. На Гідропарку горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Про пожежу стало відомо о 21:07 в суботу, 11 лютого. Вогонь на площі 200 квадратних метрів вдалося загасити лише за півтори години. На місці надзвичайної ситуації працювали понад два десятки рятувальників. Жертв та постраждалих немає. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва пожежа вщент знищила офісне приміщення. Пожежа сталася у 17-поверховому житловому будинку на вулиці Василя Касіяна, 2/1 на одному із балконів на сімнадцятому поверсі. Вогонь розповсюдився з балкону на офісне приміщення. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели двох людей на свіже повітря. За неофіційною версією, на балконі вибухнув генератор.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.

Читайте также