В багатоповерхівці у Києві сталася масштабна пожежа через генератор (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Голосіївському районі Києва пожежа вщент знищила офісне приміщення. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у 17-поверховому житловому будинку на вул. Василя Касіяна, 2/1 на одному із балконів на сімнадцятому поверсі. Вогонь розповсюдився з балкону на офісне приміщення. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели двох людей на свіже повітря.

Загасити пожежу на площі 70 квадратних метрів вдалося лише за понад годину. Гасіння пожежі ускладнювало те, що прибудинкова територія була запаркована приватними автомобілями й великогабаритна техніка рятувальників не могла під’їхати ближче до місця виникнення загоряння. Окрім того, до місця пожежі не змогла під’їхати автодрабина, за допомогою якої можна було б організувати гасіння ззовні. Рятувальникам довелося прокладати рукавну лінію, щоб можна було ліквідовувати пожежу з середини будівлі.

Причина пожежі встановлюється, жертв та постраждалих немає. За неофіційною версією очевидців події, на балконі вибухнув генератор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області сталася пожежа в багатоповерховому будинку. В місті Українка, що неподалік Обухова, на вулиці Соснова горіла багатоповерхівка. Пожежа сталася на шостому поверсі на балконі. Вогонь розповсюдився ще на три поверхи.

Нагадаємо, у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися