У Києві трамвай на смерть переїхав жінку (ФОТО)

За фактом смертельної ДТП розпочато досудове розслідування

У Києві водій громадського транспорту збив жінку. Жінка-пішохід від отриманих травм загинула на місці. За фактом смертельної ДТП на трамвайних коліях розпочато досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають "Коментарі".

У поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Жилянській у Шевченківському районі Києва трамвай скоїв наїзд на жінку. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група та бригада швидкої допомоги.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили, що потерпіла знаходилася на трамвайних коліях у невстановленому для цього місці. 56-річний водій трамваю збив пішохода, і від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці.

Слідчими розпочато досудове розслідування за фактом порушення водієм транспортного засобу правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілої. Наразі правоохоронці встановлюють причини трагічної події.

Нагадуємо, що київські оперативники затримали зловмисника, який ледь не вбив водія маршрутки заради грошей. Під час зупинки громадського транспорту пасажир напав на водія маршрутного таксі, завдав йому кілька ножових поранень та викрав гроші з салону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися