У Києві спалахнули намет та автомобіль біля ринку

У Києві ліквідовано пожежу в наметі та поруч припаркованому автомобілі

У Києві сталася пожежа в наметі та припаркованому поруч автомобілі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

О 21:00 15 лютого до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Електротехнічній, 2 у Деснянському районі столиці.

На місце події негайно виїхали рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вогнеборцями було встановлено, що загоряння сміття виникло в окремо стоячому металево-дерев'яному наметі з тентовим покриттям біля автодороги поблизу ринку. Вогонь перекинувся на припаркований поруч автомобіль Volkswagen T2.

О 21:15 пожежу вдалося локалізувати на площі 5 квадратних метрів, а о 21:27 її було ліквідовано. Вогонь повністю знищив намет, пошкодив багажний відсік та лакофарбове покриття автомобіля.

До гасіння пожежі було залучено дві пожежно-рятувальні машини та 10 чоловік особового складу. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. Постраждалих немає.

Нагадуємо. що в Києві ліквідували пожежу на території пункту прийому вторинної сировини та попередили вибухи газових балонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися