У Києві сталася масштабна пожежа на складі

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Солом‘янському районі Києва горить складське приміщення. Про пожежу розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера Києва, на місці пожежі працюють підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій та КАРС.

"У Солом‘янському районі горить одноповерхове, окремо розташоване, металеве приміщення складу", — заявив Кличко.

Київський міський голова повідомив, що пожежу на площі 100 квадратних метрів вже вдалося локалізувати. Потерпілих немає. Причини масштабної пожежі на складі поки що невідомі.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Окрім того, днями у Києві сталася пожежа на території ресторану в Голосіївському районі столиці. Пожежа сталася на території непрацюючого ресторанного комплексу. На вулиці Лютневій, 58К загорілася котельня. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану лазню. Пожежу на площі 100 квадратних метрів гасили майже три години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві автомобіль швидкої допомоги з немовлям потрапив в ДТП.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися