У Києві трамвай зійшов з рейок (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Дарницькому районі Києва сьогодні, 19 лютого, зійшов з рейок трамвай. Фото ДТП оприлюднили очевидці в соціальних мережах, передають "Коментарі".

За даними очевидців, аварія сталася на проспекті Григоренка. У комунальному підприємстві "Київпастранс" поки що про ДТП не повідомляли. Подробиці аварії поки що невідомі. Однак через дорожньо-транспортну пригоду в столиці ускладнено рух громадського транспорту.

Нагадаємо, неподалік Києва водій легковика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршруткою. Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді із села Святопетрівське. Внаслідок аварії водій легковика загинув, а інший кермувальник отримав перелом ноги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Читайте також про смертельне ДТП у Києві — зіткнулися дві вантажівки та легковик



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися