На Троєщині вщент згорів житловий будинок (ФОТО)

Подробиці пожежі розповіли рятувальники

У Деснянському районі Києва сталася масштабна пожежа в приватному будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, загорілася покрівля двоповерхового приватного будинку в селі Троєщина на вулиці Володимира Беца. Вогонь на площі 50 квадратних метрів вдалося загасити лише за годину. Інші подробиці пожежі невідомі. Причину пожежі встановлюють правоохоронці. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Окрім того, днями у Києві сталася пожежа на території ресторану в Голосіївському районі столиці. Пожежа сталася на території непрацюючого ресторанного комплексу. На вулиці Лютневій, 58К загорілася котельня. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану лазню. Пожежу на площі 100 квадратних метрів гасили майже три години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві автомобіль швидкої допомоги з немовлям потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися