З річки у Київській області дістали потопельника

Тіло шукали кілька днів

В Бучанському районі Київської області в річці знайшли тіло потопельника. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, інформація про потопельника надійшла до рятувальників ще у п’ятницю, 17 лютого. Тіло шукали в річці Здвиж у місті Макарів. Лише у неділю, 19 лютого, пошукова група водолазів дістала з водойми тіло чоловіка 1991 року народження. Інші подробиці трагічного випадку невідомі.

Окрім того, у Київській тривають пошукові роботи одного з чотирьох чоловіків, які провалилися під лід. Трьох з них вдалося врятувати. Надзвичайна подія сталася у неділю, 19 лютого, в Білоцерківському районі. На водоймі в селі Іванівка Узинської територіальної громади двоє рибалок на середині ставу провалилися під лід. Двоє небайдужих чоловіків кинулись їм на допомогу, внаслідок чого під кригою опинилися всі четверо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київському водосховищі групу "відчайдух-рибалок" доправили до берега з залишків криги. У Вишгороді знайшли групу з десятьох рибалок, які вибрались з вудками на вкрай небезпечний і тонкий льодовий покрив.

Нагадаємо, що у Київській області запровадили заборону на вилов риби в зимувальних ямах. Заборона триватиме до початку нерестової кампанії 2023 року. Окрім того, на даних ділянках забороняється здійснювати промисловий лов, проводити будівельні, днопоглиблювальні роботи, видобувати пісок і гравій, прокладати кабелі, трубопроводи та інші комунікації. Подробиці про те, де не можна рибалити, — за посиланням.

Читайте також, що у Києві та Київській області набули чинності нові правила рибальства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися