Стали відомі подробиці скандалу із затриманням водія BMW у Києві (ВІДЕО)

Що розповіли правоохоронці

Водія іномарки, якого зі скандалом затримали у Києві, зупинили через недотримання Правил дорожнього руху. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

За його словами, після зупинки стався конфлікт під час перевірки документів.

"Хамство, тикання поліцейським, бикуваті запитання і погрози, що знімаємо. На неодноразові прохання поліцейських пред’явити посвідчення — нічого, аж поки не попросили вийти з авто. Тоді вийшов, надав документи і, можливо, подальший конфлікт було б вичерпано", — зазначив Білошицький.

Однак з машини вийшла інста-блогерка та втрутилась в подію. Поліцейський тильною стороною руки намагався відгородити її від проїжджої частини та віддалити на безпечну дистанцію.

"Чоловік інста-блогерки, замість того, щоб самому їй зробити додаткове зауваження і сказати відійти, одразу здійснив напад на поліцейського і в подальшому чинив протидію затриманню та наніс тілесні ушкодження патрульному", — заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Водія BMW затримали. Чоловіку, який наніс тілесні ушкодження патрульному оголошена підозра. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. В Патрульній поліції оприлюднили відео скандального затримання чоловіка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася ДТП з потерпілими, є загиблий. Смертельна аварія сталася на Берестейському проспекті. Тут зіткнулися дві вантажівки та легковий автомобіль. Водій вантажного автомобіля Scania врізався в автомобіль Toyota Camry. Цей легковик після зіткнення в некерованому стані зіткнувся з вантажівкою Volvo. Внаслідок ДТП 50-річний водій легковика загинув на місці аварії, а травмовані пасажири доставлені до лікарні. Після аварії поліцейські затримали 32-річного водія вантажного автомобіля Scania.

Нагадаємо, неподалік Києва водій легковика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршруткою. Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді із села Святопетрівське. Внаслідок аварії водій легковика загинув, а інший кермувальник отримав перелом ноги.

Читайте також, що у Києві автомобіль швидкої допомоги з немовлям потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр.

22 лютого 2023, 18:58

Бачив недавно цього го...дона, Припаркував машину на пішохідний переході...і повіг на людей!

Антон

22 лютого 2023, 18:31

Полицейские вполне адекватно действовали по-моему. Водителю надо стать повежливее и не вы***ваться. По понятиям пусть в рашку едет с их ментами разговаривать.

Николай

21 лютого 2023, 08:13

Слабовато.....в Америке уже бы давно такой МРАЗЕ ногу прострелили!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися