У Києві від сильного вітру дерево впало на автомобіль (ФОТО)

Дерево впало на пішохідну зону та проїжджу частину і зачепило припаркований автомобіль

Рятувальники Київської служби порятунку прибрали дерево, яке через сильний вітер впало на автомобіль у Святошинському районі. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку".

Сьогодні о 09:54 Київська служба порятунку виїхала на виклик з надання допомоги в прибиранні поваленого дерева, яке впало на пішохідну зону та проїжджу частину і зачепило припаркований автомобіль на вулиці Українського відродження у Святошинському районі столиці.

Рятувальники КАРС за допомогою спецобладнання прибрали дерево та звільнили проїжджу частину. Загалом до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було залучено п'ять чоловік особового складу та одна одиниця техніки. Роботи тривали майже годину. 

Рятувальники закликали киян і гостей столиці бути обережними, оскільки сьогодні очікується сильний вітер, і попросили водіїв не паркувати свої автомобілі біля дерев і висотних конструкцій.

Нагадуємо, що у Київській області рятувальники ДСНС прибрали дерево, що впало на автодорогу та перекрило рух автомобілів, внаслідок чого виник затор.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися