Поблизу Труханового острова в Києві знайшли тіло самогубці

Тіло знайшли в 80 метрах від берега

Жителі столиці, які проїжджали по Північному мосту повідомили в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в м. Києві про те, що невідомий чоловік забрався на огорожу переправи і стрибнув у річку. Інцидент стався 21 лютого, о 10:49.

На місце виклику було направлено водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Водолазами було обстежено 3000 метрів берегової лінії. Після проведення пошукових робіт, тіло чоловіка було знайдено в 80 м від берега, на поверхні води, неподалік від Труханового острова. За допомогою водолазно-рятувального спорядження потопельника доставили на берег. Пізніше тіло передали слідчим, які оперативно прибули на місце події.

Причини і обставини трагічного випадку будуть встановлюватися правоохоронними органами.

Як повідомляв портал "Коментарі", В нелегкій у всіх сенсах 2020 року в Україні сталося 7654 самогубства. Про таку сумну статистику повідомляє видання chas.news, посилаючись на дані Міністерства внутрішніх справ.

Найбільша кількість самогубств зареєстровано на території Дніпропетровської області - 745 випадків. У трійку не найкращих лідерів також увійшли Харківська (597) і Одеська (523) області. Найменше накладали на себе руки жителі Західної України. Антирекордсменом стала Тернопільщина - всього 108 випадків. Також не найбільшим кількість самогубців, що пішли в світ інший, "відзначилися" Чернівецька (111) і Рівненська (154) області.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися