У Києві підліток вдарив матір та втік із дому

Поліцейські змогли знайти слова, щоб переконати дитину повернутися додому

У Києві дитина втекла з дому після сімейної сварки. Патрульні вмовили підлітка повернутися додому. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Інцидент стався нещодавно у Голосіївському районі столиці. На лінію 102 зателефонувала жінка і повідомила про конфлікт зі своїм 14-річним сином. Син вдарив її, а потім пішов з квартири.

На місце події прибула поліція. Заявниця мала ознаки алкогольного сп'яніння. Не зволікаючи, поліцейські встановили дані хлопця та дізналися його номер мобільного телефону.

Поліція спробувала зв'язатися з дитиною. Через деякий час поліцейські змогли знайти слова, щоб переконати дитину повернутися.

Юний втікач пояснив патрульним, що його мати останнім часом зловживає алкоголем, і це стало причиною сімейної сварки. Його батько живе в іншому місті. Тож хлопець пішов до свого друга.

Для подальшого розбору охоронці порядку викликали на місце слідчих та інспекторів ювенальної превенції.

Нагадуємо, що у Київській області правоохоронці перевірили дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися