У Київській області проводять рейди у місцях дозвілля, кафе та магазинах

Правоохоронці провели вечірній рейд у місцях відпочинку молоді

У Яготинській громаді в місцях відпочинку молоді в п’ятницю, 17 лютого, правоохоронці провели вечірній рейд "Дозвілля молоді". Рейд відбувся з метою профілактики злочинності, бездоглядності та контролю за дотриманням правопорядку в громадських місцях. Також проведена перевірка дотримання законодавства щодо продажу алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім. Про це повідомляє Яготинська міська рада.

Рейдовою групою були охоплені місця дозвілля молоді, магазини та кафе Яготинської громади. Було проведено профілактичні бесіди з працівниками закладів та молоддю.

Правоохоронцями перевірено дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Власникам та працівникам закладів наголошено про адміністративну відповідальність, яка чекає на них в разі ухилення від вимог законодавства України.

Під час рейду були виявлені неповнолітні, які розпивали спиртні напої та курили в громадських місцях. З батьками неповнолітніх були проведені роз’яснювальні бесіди щодо запобіганню вчиненню правопорушень дітьми та запрошено до відділку поліції для подальшої роботи.

"На жаль, інколи доводиться додатково роз’яснювати громадянам, що під час такого складного часу в нашій країні, коли діє воєнний стан, потрібно бути більш свідомими та відповідальними у своїх вчинках до оточуючих", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у Києві з метою попередження злочинів поліцейські посилено патрулювали вулиці, сквери та парки міста, а також проводили превентивні заходи у барах, ресторанах, кафе та торгових центрах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися