У Києві підвищилася поліцейська присутність у барах, ТРЦ та парках

Поліцейські посилено патрулюють вулиці та парки міста, а також бари, кафе та ТРЦ

Столична поліція посилює заходи безпеки на вихідних. Поліцейські стежать за правопорядком в громадських місцях, а також контролюють дотримання громадянами обмежень комендантської години в умовах воєнного стану. Про це повідомляє поліція Києва.

Для забезпечення безпеки та громадського порядку поліцейські Святошинського управління поліції за силової підтримки бійців полків поліції особливого призначення №1 та №2 провели триденні профілактичні відпрацювання району. Профілактичні заходи включали в себе автопатрулювання та патруль піших нарядів.

З метою попередження злочинів київські поліцейські посилено патрулювали вулиці, сквери та парки міста, а також проводили превентивні заходи у барах, ресторанах, кафе та торгових центрах. Водночас правоохоронці нагадували громадянам та представникам бізнесу про дотримання обмежень комендантської години, яка діє у столиці з 23.00 до 05.00.

Під час відпрацювання Святошинського району поліцейські виявили та припинили діяльність місць вживання та розповсюдження наркотиків, а також затримали зловмисника, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Заходи з профілактики злочинності триватимуть і надалі. Громадян просять з розумінням ставитися до ситуації та сприяти працівникам поліції у виконанні ними службових обов'язків.

Нагадуємо, що у Києві поліція викрила чотирьох вихователів у корекційному дитячому садку, які катували дітей і знущалися над ними.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ник

17 лютого 2023, 12:31

так там вони тіки і сидять..цеж іх робоче місце

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися