Під час пожежі у Києві вщент згоріла квартира (ФОТО)

Рятувальникам довелося евакуювати людей

У Святошинському районі столиці під час пожежі в житловому будинку довелося евакуювати людей. Про пожежу розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 23 лютого, вночі. Горіла квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового житловому будинку на вулиці Миколи Краснова, 8. Під час розвідки за допомогою автодрабини врятували двох чоловіків, що проживали в квартирі, де виникла пожежа. Також за допомогою автодрабини евакуювали двох чоловіків та жінку з четвертого поверху. 

Загасити пожежу на площі 20 квадратних метрів вдалося за пів години. Вогнем знищено меблі, особисті речі, закопчено стіни та стелю квартири. Після ліквідації пожежі з погіршенням самопочуття до медиків звернулися чоловік та жінка, які перебували у квартирі, де виникла пожежа, але самостійно її покинули ще до прибуття пожежників. З діагнозом отруєння продуктами горіння їх госпіталізували до лікарні.

За попередньою інформацією, пожежа сталася внаслідок виникнення аварійних режимів роботи в електроприводі на стелі в місці розміщення люстри. Остаточну причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Окрім того, у Києві сталася пожежа на території ресторану в Голосіївському районі столиці. На вулиці Лютневій, 58К загорілася котельня. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану лазню. Пожежу на площі 100 квадратних метрів гасили майже три години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися