В Ірпені в житловому будинку сталася пожежа в лазні (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Ірпені сьогодні, 23 лютого, сталася пожежа в підвальному приміщенні житлового будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Мечнікова сталася пожежа у напівпідвальному приміщенні котельні та передпокої лазні. Рятувальникам довелося евакуювати мешканців з двох під’їздів житлового будинку. Вогонь загасили за пів години. Причина пожежі встановлюється. Інші подробиці надзвичайної ситуації невідомі. В ДСНС оприлюднили фото з місця пожежі.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Окрім того, у Києві сталася пожежа на території ресторану в Голосіївському районі столиці. На вулиці Лютневій, 58К загорілася котельня. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану лазню. Пожежу на площі 100 квадратних метрів гасили майже три години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися