У Київській області сталася ДТП за участі пішохода (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. Про аварію повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota здійснив наїзд на чоловіка. Внаслідок ДТП 36-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. За фактом аварії розпочали досудове розслідування обставин ДТП.

Поліція Київщини вкотре закликала неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: водіїв — зменшувати швидкість у населених пунктах, а пішоходів — використовувати світлоповертальні елементи у темний час доби.

Нагадаємо, водіїв попередили, що на автомобільній трасі Київ — Одеса через дорожньо-транспортну пригоду ускладнений рух транспорту. Аварія трапилась поблизу селища Віта-Поштова за участі автомобіля Renault. На місці пригоди працюють медики та слідчі. Патрульні регулюють рух.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Читайте також, що під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися