Через ДТП під Києвом утворилися величезні затори

Патрульні попередили водіїв про ускладнення руху

На автомобільній трасі Київ — Одеса через дорожньо-транспортну пригоду ускладнений рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України в Київській області.

"На 22-23 км автодороги Київ — Одеса, поблизу селища Віта-Поштова, трапилася автопригода за участі авто Renault. На місці пригоди працюють медики та слідчі. Патрульні регулюють рух. Рух транспорту ускладнений", — заявили в Патрульній поліції регіону.

Водіїв закликали плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та не перевищувати швидкісний режим. Подробиць щодо ДТП поки що немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася ДТП з потерпілими, є загиблий. Смертельна аварія сталася на Берестейському проспекті. Тут зіткнулися дві вантажівки та легковий автомобіль. Водій вантажного автомобіля Scania врізався в автомобіль Toyota Camry. Цей легковик після зіткнення в некерованому стані зіткнувся з вантажівкою Volvo. Внаслідок ДТП 50-річний водій легковика загинув на місці аварії, а травмовані пасажири доставлені до лікарні. Після аварії поліцейські затримали 32-річного водія вантажного автомобіля Scania.

Нагадаємо, неподалік Києва водій легковика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршруткою. Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді із села Святопетрівське. Внаслідок аварії водій легковика загинув, а інший кермувальник отримав перелом ноги.

Читайте також, що у Києві автомобіль швидкої допомоги з немовлям потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися