У центрі Києві сталася пожежа у відселеній будівлі (ФОТО)

Що про надзвичайну ситуацію розповіли рятувальники

У Шевченківському районі Києва сталася пожежа у відселеному житловому будинку. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа виникла на даху чотирьохповерхової відселеної будівлі на вулиці Гоголівській, 7-Г. Вогонь на площі 50 квадратних метрів гасили 15 рятувальників. Ліквідувати пожежу вдалося за півтори години. Жертв та постраждалих немає. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва загасили масштабну пожежу на підприємстві. Займання сталося в одноповерховій складській будівлі із лакофарбовими матеріалами. Пожежу на площі у дві тисячі квадратних метрів на вулиці Кирилівській, 86 гасили майже сотня рятувальників.

Окрім того, у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Дивіться також відео, який концепт відбудови Бородянки розробили київські інженери.

Читайте також, що під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник.

Читайте также