У Київській області вибух зруйнував приватний будинок

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Бучанському районі Київської області стався вибух у приватному житловому будинку. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, вибух природного газу стався в селищі Здвижівка. По прибуттю на місце події рятувальники з’ясували, що вибух у приватному житловому будинку по вулиці Студенський провулок стався без подальшого горіння. Внаслідок вибуху травмована одна людина, яку з опіками госпіталізовано до лікарні. Інші подробиці в ДСНС не повідомляють. Однак на оприлюдненому фото видно, що будинок вщент зруйнований вибухом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва загасили масштабну пожежу на підприємстві. Займання сталося в одноповерховій складській будівлі із лакофарбовими матеріалами. Пожежу на площі у дві тисячі квадратних метрів на вулиці Кирилівській, 86 гасили майже сотня рятувальників.

Окрім того, у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Дивіться також відео, який концепт відбудови Бородянки розробили київські інженери.

Читайте також, що під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник.

Читайте также