На трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП

Що відомо про смертельну аварію

У Білоцерківському районі Київської області на трасі Київ-Одеса сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про аварію повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на трасі Київ — Одеса зіткнулися вантажівка і легковик. Внаслідок ДТП загинули дві жінки.

"26 лютого, о 18 годині, на 84 кілометрі автодороги сталося зіткнення двох автомобілів — вантажного Mercedes та Volkswagen. В результаті зіткнення, вантажівка, внаслідок заносу, допустила наїзд на двох пішоходів — 62-річну та 40-річну жінку. Одна з них, 40-річна жінка загинула одразу під колесами вантажівки. Інша, 62-річна жінка з ампутованою кінцівкою у Вишгородському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії загинув 17-річний пасажир. Водій та інші три пасажири отримали травми та госпіталізовані до лікарні. 

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. ДТП сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota збив людину. Внаслідок ДТП 36-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що на об'їзді Києва сталася ДТП за участі трьох вантажівок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися