В будівлі фітнес-центру у Києві сталася пожежа (ФОТО)

Що про надзвичайну ситуацію розповіли рятувальники

У Деснянському районі Києва сталася пожежа в будівлі фітнес-центру. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася в адміністративній будівлі на вулиці Червоноткацькій, 42. Осередок вогню був на першому поверсі фітнес-центру, у допоміжній кімнаті. Працівники фітнес-центру на момент виникнення пожежі знаходились у приміщенні, але самостійно евакуювались до прибуття пожежників.

Загасити пожежу у фітнес-центрі вдалося за пів години. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва загасили масштабну пожежу на підприємстві. Займання сталося в одноповерховій складській будівлі із лакофарбовими матеріалами. Пожежу на площі у дві тисячі квадратних метрів на вулиці Кирилівській, 86 гасили майже сотня рятувальників.

Окрім того, у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Дивіться також відео, який концепт відбудови Бородянки розробили київські інженери.

Читайте також, що під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися