У Київській області згоріла споруда для чистки зерна

Що відомо про пожежу

У Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа на аграрному підприємстві. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в селищі Черкас Маловільшанської об’єднаної територіальної громади. Гасити пожежу прибули рятувальники з пожежно-рятувальної частини у місті Біла Церква. Горіла споруда на другому поверсі для чистки та віяння зерна та зернових відходів. Вогонь вдалось загасити майже через півтори години. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва загасили масштабну пожежу на підприємстві. Займання сталося в одноповерховій складській будівлі із лакофарбовими матеріалами. Пожежу на площі у дві тисячі квадратних метрів на вулиці Кирилівській, 86 гасили майже сотня рятувальників.

Нагадаэмо, у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Читайте також та дивіться фото і відео, як у Дніпровському районі Києва вщент згоріло вуличне кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися