У Києві вщент згоріло вуличне кафе: подробиці пожежі (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва сталася пожежа в приміщенні вуличного кафе. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася в критому металевому павільйоні на вул. Сірожупанників, 28. Загасити пожежу у вуличному кафе на площі 60 квадратних метрів вдалося менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

На оприлюднених рятувальниками фото видно, що приміщення вуличного кафе вщент згоріло.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій у Києві також оприлюднили відео з місця пожежі у вуличному кафе.

Напередодні у Деснянському районі Києва сталася пожежа в будівлі відомого фітнес-центру. Вщент згоріла адміністративна будівля на вулиці Червоноткацькій, 42. Осередок вогню був на першому поверсі фітнес-центру, у допоміжній кімнаті. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва загасили масштабну пожежу на підприємстві. Займання сталося в одноповерховій складській будівлі із лакофарбовими матеріалами. Пожежу на площі у дві тисячі квадратних метрів на вулиці Кирилівській, 86 гасили майже сотня рятувальників.

Окрім того, у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Читайте також, що під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися