У Києві чоловік застряг у металевих віконних гратах (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва чоловік застряг у металевих віконних гратах та потребував допомоги. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, інцидент стався в квартирі житлового будинку на проспекті Соборності, 24. За допомогою до рятувальників звернулись небайдужі сусіди.

На місці події рятувальники встановили, що в п’ятиповерховому житловому будинку на першому поверсі в одній із квартир у віконних металевих гратах застряг 34-річний власник житла. Чоловіка звільнили із металевої пастки за допомогою бензоріза та передали медикам. Потерпілого госпіталізували до лікарні з травмуванням рук та набряком тіла.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Читайте також та дивіться фото і відео, як у Дніпровському районі Києва вщент згоріло вуличне кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися