У Києві сталася пожежа в приватному будинку (ФОТО)

Що розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа в приватному будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в двоповерховій житловій будівлі на вулиці 66-й Садовій. Всередині приміщення нікого не було, власники житла під час пожежі знаходились на вулиці.

Загасити пожежу на площі 20 квадратних метрів вдалося за годину. Причину пожежі встановлюють правоохоронці. Жертв та постраждалих немає. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця гасіння пожежі.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Читайте також та дивіться фото і відео, як у Дніпровському районі Києва вщент згоріло вуличне кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися