У Київській області вогнем охопило приватну лазню

У Бориспільському районі ліквідовано пожежу у приватній лазні

У Бориспільському районі рятувальники ліквідували пожежу у приватній лазні. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що 28 лютого о 22:16 надійшло повідомлення до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району про пожежу за адресою: село Вишеньки, вулиця Героїв Космосу, Золочівська територіальна громада.

До місця виклику було направлено особовий склад 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бориспіль, 45-го Державного пожежно-рятувального посту села Проліски та місцеву пожежну охорону сіл Гнідин та Вишеньки.

Прибувши на місце події, рятувальники виявили, що горить приватна лазня, виготовлена з дерева.

Пожежу було локалізовано о 23.05 та повністю ліквідовано о 23.20. До гасіння пожежі було залучено чотири одиниці техніки та 13 рятувальників особового складу. Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадуємо, що в Київській області ліквідовано пожежу в нежитловій будівлі, постраждала одна людина. По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа виникла на першому поверсі багатоквартирного двоповерхового нежитлового будинку. Під час ліквідації пожежі було виявлено потерпілу (безхатько) з незначними опіками рук.

Також у Броварах внаслідок пожежі вщент згорів магазин. На місці надзвичайної події рятувальники встановили, що горить одноповерхова будівля магазину. Загасити пожежу вдалося за півгодини.

Читайте также