Озброєного наркодилера затримали в Києві: яке покарання йому загрожує (ФОТО)

Які речовини та зброю виявили у зловмисника

Гуртового наркодилера під час збуту десяти кілограмів канабісу затримали правоохоронці Києва. У зловмисника виявили також зброю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ. 

Зловмисник продав гуртову партію наркотичних засобів (чотири відра) за 31 тисячу доларів. За інформацією, наявною у слідства, фігурант налагодив гуртовий збут наркотичних засобів на території столиці. 

“Викрили гуртового наркодилера слідчі Дніпровського управління поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України та за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Києва”, - повідомили в поліції.

Під час обшуку його автомобіля поліцейські вилучили гроші та пістолет, а вдома – рушницю та гранати. Порушника затримали, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці вилучили всі речові докази та скерували їх на проведення відповідних експертиз.

Зловмисником виявився 49-річний чоловік - його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні поліцейські виявили групу “аграріїв”, які намагалися оформить мільйонні кредити. Першу позику вони оформили.  Що загрожує зловмисникам, читайте за посиланням.


Читайте также