В одному з районів Києва на дерева та кущі витратять майже три мільйони гривень

Оголошений тендер на придбання понад тисячі рослин

Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Подільського району м. Києва оголосило тендер на закупівлю дерев та кущів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією комунальне підприємство планує придбати:

  • Клен гостролистий / Acer platanoides 'Crimson Sentry' - 30 штук,

  • Клен червоний / Acer rubrum 'Fairview Flame' - 75 штук, 

  • Платан іспанський / Platanus  hispanica - 60 штук,

  • Липа європейська / Tilia  europaea 'Pallida' - 110 штук, 

  • Пухироплідник калинолистий / Physocarpus opulifolius 'Diabolo' - 800 штук. 

Усього замовник планує придбати 1075 рослин. Очікувана загальна вартість - 2 984 000 гривень. 

Зелені насадження мають зберігати свою функціональність навіть в умовах впливу антропогенних та природних негативних факторів, повинні бути адаптовані до умов міста та відповідати вимогам якості та технічних характеристик, встановлених діючими державними стандартами і законами України. Крім того, всі дерева повинні мати правильну форму, враховуючи їх вік.

Посадковий матеріал має пройти щонайменше три пересадки. Посадковий матеріал повинен бути адаптований до місцевих кліматичних умов і перебувати на території України протягом принаймні одного року.

Постачальник повинен мати свій власний розсадник, садибну територію тощо із достатньою кількістю посадкового матеріалу, який зазначений у тендері. 

У складі тендерної пропозиції учасник повинен надати кольорове фото запропонованого товару для кожної позиції технічної специфікації, який пропонується для поставки.

Дата оприлюднення тендеру - 2 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 10 липня 2024 року. Початок аукціону планується 11 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці закуповують комплектуючі для облаштування автоматичного поливу.

Читайте также