З четвертої спроби: тендер на ремонт велосипедно-пішохідної доріжки за понад п'ять мільйонів гривень

У Київській області вчетверте проводять тендер

Білогородська сільська рада Бучанського району Київської області оголосила тендер на капітальний ремонт спільної велосипедно-пішохідної доріжки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією сільська рада планує провести серед іншого наступні роботи: нарізування швів у бетоні свіжоукладеному, улаштування дорожніх корит коритного профілю, розробка ґрунту екскаватором з доробкою вручну, установлення бетонних поребриків на бетонну основу, вирізання порослі кущів, улаштування основи тротуарів із щебеню, улаштування одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів, та інші роботи. 

Загалом планується провести 27 найменування робіт і витрат.

Очікувана загальна вартість - 5 508 448,80 гривень. 

Додатково у складі тендерної пропозиції учасник має надати гарантійний лист на підтвердження зобов’язання вивести з будівельного майданчика усе будівельне сміття, яке лишиться після виконання робіт. Ці роботи потрібно провести протягом трьох робочих днів з моменту завершення робіт.

Місцезнаходження об’єкта капітального ремонту: вул. Лугова (від вул. Лісна до вул. О. Саєнка) в с. Білогородка Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - до 31 жовтня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру  - 5 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 20 липня 2024 року. Розпочати аукціон замовник планує 22 липня 2024 року. 

Зазначимо, що це вже четверта спроба сільської ради провести тендер. На платформі Prozorro зараз є аналогічний тендер від 4 липня 2024 року з очікуваною вартістю 7 216 874,40 гривень. До цього Білогородська сільська рада оголошувала аналогічні тендери у березні та квітні 2024 року. Тоді торги були скасовані через відсутність пропозицій. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області вшосте проводять тендер на будівництво дитячого садка.

Читайте также