На трасі Київ — Харків дуже п’яний водій дивом не потрапив в ДТП (ФОТО)

Що відомо про інцидент на дорозі

На автомобільній трасі Київ — Харків зупинили дуже п’яного водія. Про інцидент розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, інцидент трапився у вівторок, 28 лютого, близько десятої години вечора. Патрульним повідомили, що на трасі Київ — Харків рухається автомобіль "ВАЗ" з порушенням Правил дорожнього руху. Водій виїжджав на зустрічну смугу та підозріло маневрував.

Патрульні зупинили автівку на 45 кілометрі автодороги Київ — Харків. Під час спілкування з 23-річним водієм в нього виявили явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп‘яніння, результат якого склав 2.28 проміле алкоголю у крові. Це значення перевищує допустиме у понад 11 разів.

Окрім того, виявилось, що у п’яного водія немає свідоцтва про реєстрацію автомобілю. На молодика склали адміністративний протокол за керування у стані сп‘яніння та винесли постанову про відсутність документа про реєстрацію транспорту. Чоловіка також відсторонили від керування автомобілем.

Нагадаємо, у Київській області арештували водія через ДТП, в якій загинув 17-річний підліток. Смертельна аварія сталася у Вишгородському районі. Слідство встановило, що 19-річний водій керував автомобілем "ВАЗ 2107", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. На дорозі між селами Блідча та Леонівка він не впорався з керуванням і виїхав в кювет. Автомобіль врізався в дерево та перекинувся. Внаслідок ДТП від отриманих травм помер на місті 17-річний пасажир. Інші чотири пасажири, серед яких восьмирічна дитина, отримали травми та доставлені до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися